4 Nisan 2016 Pazartesi

Bilinçaltı Programlama (Regresyon) Terapisi Nedir?



Hayatınızda sürekli olarak istemediğiniz olaylar yaşıyorsanız ve sebebini merak ediyorsanız tüm cevaplar bilinçaltınızda saklıdır. Kelime anlamı gerileme ya da geriye doğru gitme olan regresyon terapisinin amacı, bireyi sebebini bilmeden, istemediği davranışa götüren nedenleri keşfedip, bilinçaltından bilinç düzeyine çıkartarak, çözümlemektir.

Doğum anından bu yana yaşadıklarınız, duygularınız bilinçaltınızda depolanır ve algılarınızı yönetmeye başlar. Hayatınızda kalıcı değişikler yapmak istiyorsanız en derinlere yerleşmiş duyguları bulmanız, yaşamanız ve boşaltmanız gerekir. Regresyon terapisi geçmişte yaşadığınız ve bilinçaltınıza olumsuz olarak kodlanan olayların açığı çıkarılmasına ve duyguların boşaltılarak dönüştürülmesine yardımcı olur.

Regresyon terapisinde temel adım, duyguya odaklanmak ve duyguyu açığa çıkarmaktır. Sonra bu duygular sizi olaylara götürmeye başlar. Bilinçaltı bilgedir ve hangi olayların temizlenmesi gerektiğini bilir. Olaylar ve duygular bilinçaltında birlikte depolanmıştır. Kişi o duyguları yaşamında bir çok kez aynı şekilde hissetmiştir. Bu bağlantı bilinçaltında mevcuttur.

Duyguların boşalmaya başladığı ilk seanstan itibaren kişi kendini daha iyi hissetmeye başlar. Regresyon terapisi ortalama 7 hafta sürer. Seanslar sırasında kişinin bilinçaltındaki kök inanç bulunur ve dönüştürülür. Seanslardan sonra da kişi değişmeye devam eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim =)